Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Poly Car Wash | Πλυντήριο Αυτοκινήτων Χανιά Κρήτης


Το αυτοκίνητο είναι για πολλούς από εμάς το δεύτερο μας σπίτι και θέλουμε όσο το δυνατόν να είναι καθαρό και όμορφο. Δυστυχώς όμως ο απαιτούμενος χρόνος δεν είναι πάντα διαθέσιμος όπως επίσης και τα απαραίτητα εργαλεία για τον σωστό καθαρισμό του. Σε αυτόν λοιπόν τον τομέα φροντίδας και περιποίησης, το πλυντήριο αυτοκινήτων μας “Poly Car Wash” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά Κρήτης, έχει την Λύση. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας μπορείτε να απολαμβάνετε το αυτοκίνητό σας καθαρό και σαν καινούριο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΛΥΣΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ


Ο καθαρισμός του αυτοκινήτου καλό είναι να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, όχι μόνο για να δείχνει το αυτοκίνητο σαν καινούργιο αλλά και για να συντηρείται σωστά το χρώμα του και να μην χάνει την γυαλάδα το βερνίκι του.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, με λεπτομέρεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνει το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας στο χέρι και φροντίζει να σας το παραδώσει σαν καινούριο.

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα καθαριστικά, καταφέρνει να απομακρύνει ενοχλητικούς λεκέδες και να κάνει το αυτοκίνητό σας να λάμπει.


ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ ΦΑΝΑΡΙΩΝ


Με την πάροδο του χρόνου, σε πολλά αυτοκίνητα τα φανάρια φθείρονται και θαμπώνουν, με αποτέλεσμα την κακή εμφάνιση και λειτουργία τους.

Με σύγχρονες μεθόδους και χρησιμοποιώντας αξιόπιστα προϊόντα μπορούμε να επαναφέρουμε τα φανάρια σας στην αρχική τους κατάσταση προσφέροντάς σας άψογη ορατότητα τη νυχτα, αύξηση έντασης φωτεινότητας και ανανέωση στην εμφάνιση του αυτοκινήτου σας.

Προτού λοιπόν προβείτε σε αγορά νέων φαναριών επισκεφθείτε το πλυντήριο αυτοκινήτων μας και θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα, με την τεχνολογία ξεθαμπώματος φαναριών που διαθέτουμε.


ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ


Είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε καθαρό τον χώρο της μηχανής του αυτοκινήτου μας, έτσι ώστε να παρατηρούμε ευκολότερα τυχόν βλάβες ή διαρροές.

Στο πλυντήριο αυτοκινήτων μας, διαθέτοντας την τεχνογνωσία και πείρα στον καθαρισμό, έχουμε αναπτύξει εξειδικευμένες μεθόδους και για τον καθαρισμό και το γυάλισμα του κινητήρα σας.

Έτσι, με τον καθαρισμό του κινητήρα σας καταφέρνουμε να αφαιρούμε κάθε ίχνος βρωμιάς, λαδιών και γράσων, επαναφέροντας την εικόνα του κινητήρα σας στην αρχική του κατάσταση.


ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


Ο βιολογικός καθαρισμός είναι ο καθαρισμός σε βάθος του εσωτερικου του αυτοκινήτου που απομακρυνει ρύπους και σκοτώνει τους βλαβερούς μικροοργανισμούς, ακάρεα, μικρόβια κ.λ.π.

Αποτελεί μία ιδανική μέθοδο για άτομα με αλλεργίες και απαραίτητη για γυναίκες σε κατάσταση κυοφορίας.

Με τον βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ένα ένα υγιές περιβάλλον για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα που μεταφέρετε καθημερινά.

Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό και την απολύμανση σαλονιών αυτοκινήτων. Καθαρίζουμε σαλόνια από δέρμα ή ύφασμα καθώς (καθίσματα, ουρανός, δάπεδο, χώρος αποσκευών κ.λ.π.).


ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
ΓΥΑΛΙΣΜΑ - ΚΕΡΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Το γυάλισμα και το κέρωμα είναι δύο διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για να δώσουν λάμψη και προστασία στο χρώμα του οχήματος. Το γυάλισμα χρησιμοποιείται για να διορθώσει ελαττώματα βαφής, ενώ το κέρωμα για να προστατέψει και να αδιαβροχοποιήσει το χρώμα του αυτοκινήτου σας και να επαναφέρει την χαμένη του λάμψη.

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ WILLIAMS

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, williams ceramic coat, μπορούμε να προστατέψουμε το χρώμα του οχήματός σας, βοηθώντας το να διατηρήσει την αρχική του λάμψη.

Το williams ceramic coat είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε νέα και μεταχειρισμένα οχήματα. Διεισδύει και δένει στους πόρους του χρώματος, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και κρυστάλλινα διάφανο κεραμικό τελείωμα, το οποίο προσφέρει πραγματική προστασία μακράς διάρκειας πέντε ετών με γραπτή εγγύηση.


ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το πλυντήριο αυτοκινήτων μας στο 4ο χλμ Π.Ε.Ο. Χανίων - Κισσάμου στα Χανιά της Κρήτης για την
ολοκληρωμένη και σωστή περιποίηση του αυτοκινήτου σας.