Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
POLY CAR WASH
Πλυντήριο Αυτοκινήτων Χανιά Κρήτης

Το πλυντήριο αυτοκινήτων μας “Poly Car Wash” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά Κρήτης, αποτελεί μία επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της περιποίησης αυτοκινήτων προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες με ευρωπαϊκά στάνταρ στην ελληνική αγορά.

Η αγάπη μας για τα αυτοκίνητα μας οδήγησε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο χώρο φροντίδας, καθαριότητας και περιποίησης για κάθε αυτοκίνητο. Με αγάπη και πάθος για το αντικείμενο της δουλειάς μας να είστε σίγουροι ότι οι υπηρεσίες μας θα σας εντυπωσιάσουν.

 
 
 
 
 
 
 


Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι καθημερινά κοντά σας για να σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών περιποίησης του αυτοκινήτου σας όπως πλύσιμο στο χέρι, ξεθάμπωμα και κρυσταλλοποίηση φαναριών, γυάλισμα και κέρωμα, βιολογικό καθαρισμό σαλονιού και περιποίηση δερμάτινου σαλονιού αυτοκινήτου.

Σε εμάς θα βρείτε την ποιότητα και την άψογη προσωπική εξυπηρέτηση που πάντα αναζητούσατε. Με τιμές που ανταποκρίνονται στον επαγγελματισμό μας και στο συμφέρον του πελάτη. Χρησιμοποιούμε βιολογικά αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά για να σας παρέχουμε ένα ποιοτικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα για τον εσωτερικό και το εξωτερικό καθαρισμό κάθε πτυχής του αυτοκινήτου σας.


Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και σας εγγυόμαστε ότι το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, το πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο μας και τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε, θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους και το αυτοκίνητό σας θα μοιάζει σαν καινούριο.

 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το πλυντήριο αυτοκινήτων μας στο 4ο χλμ Π.Ε.Ο. Χανίων - Κισσάμου στα Χανιά της Κρήτης για την
ολοκληρωμένη και σωστή περιποίηση του αυτοκινήτου σας.